Antakya Belediye Başkanı Savaş'tan Birlik Beraberlik ve Dayanışma Ziyareti

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma ziyaretleri kapsamında, Kumlu ilçesinde düzenlenen toplantıda ilçenin kanaat önderleri ve ileri gelenleriyle bir araya geldi.

Antakya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Savaş Adnan Menderes Parkı'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik toplantılarına 18 ay önce başladığını, il genelinde yer ve mekan gözetmeksizin birlik ve beraberliğin daha da pekişmesi adına bu tür toplantıları düzenlediklerini belirtti.

Hatay'da huzurlu bir ortamın oluşması ve insanların rahat yaşam sürmesi adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Savaş, ''Bu birlikteliğimiz gelecek nesillere örnek olmalıdır. Torunlarımıza bırakacağımız en güzel miraslardan biri de budur. Belediye başkanlarımızla muhtarlarımızla, siyasi parti yöneticilerimizle, sivil toplum kuruluşları temsilcilerimizle hemen hemen her ortamda bir araya geliyor bu tür dayanışma ve kaynaşma buluşmaları düzenliyoruz'' diye konuştu.

MHP Kumlu İlçe Başkanı Ayhan Rüşvanlı da, Başkan Savaş'ın il genelinde yürüttüğü birlik, beraberlik toplantılarının Hatay insanına büyük faydası olduğunu belirtti.

Toplantıya, Kumlu Belediye Başkanı Ali Balkıs, Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali, AK Parti Kumlu İlçe Başkanı İbrahim Pac, DSP Kumlu İlçe Başkanı Cuma Yurdakul, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Kumlu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Bülent Aydın, Kumlu Kırıcıoğlu Köyü Muhtarı Ali Alaca, Reyhanlı Uzunkavak Köyü Muhtarı Ahmet Kelleroğlu, Altınözlüler Derneği Başkanı Ömer Kuday, Kumlu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Mustafa Talipler, Harp Malulü, Gaziler, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hakan Kokusever, İl Genel Meclisi üyeleri ile Kumlu İlçe sakinleri katıldı.

Muhabir: Emin Sansar

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA