Erdoğan komisyona gelseydi Serdar Saçan altını ıslatırdı

Rasim Ozan Kütahyalı, Adil Serdar Saçan'ın yaptığı işkenceleri duyunca canlı yayında çılgına döndü.

Erdoğan komisyona gelseydi Serdar Saçan altını ıslatırdı
Beyaz Tv ekranlarında Rasim Ozan Kütahyalı 'nın hazırlayıp sunduğu “Adalet Masası” nda bu hafta 28 Şubat döneminde yapılan işkenceler masaya yatırıldı.

Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu 'nda işkencecisi Adil Serdar Saçan 'la yüzleşen Ak Parti Milletvekili Harun Karaca canlı yayında 28 Şubat sürecinde gördüğü işkenceleri anlattı.

TESTİSLERİMİZİ SIKIP ELEKTRİK VERDİLER

Harun Karaca, 28 Şubat'ta Adil Serdar Saçan'ın nasıl işkence yaptığını anlattı. Harun Karaca, “Dört gün boyunca gözlerimiz kapalı işkence gördük. Testislerimizi sıktılar. Elektrik verdiler” sözleriyle kendisine 28 Şubat döneminde yapılan işkenceleri anlatırken Tayyip Erdoğan 'ın iktidara gelmemesi için kendilerine işkence yapıldığını söyledi.

ERDOĞAN GELSEYDİ ALTINI ISLATIRDI

Harun Karaca 'nın anlattıklarını hayretle dinleyen ve şaşkına dönen Rasim Ozan Kütahyalı ise canlı yayında sinirlerine hakim olamadı . Adil Serdar Saçan 'a tepki gösteren Kütahyalı “İddia ediyorum. O komisyona Recep Tayip Erdoğan bir dakika bile gelse o arkadaş orada altını ıslatırdı. Bunların anladığı dil bu. İşkenceciler, katiller, yıllarca işkence yaptılar.” dedi.

BEYAZ GAZETE