Fenerbahçe Destanı Ayakta Alkışlandı
Dünyada ilk kez bir spor kulübünü konu alan Fenerbahçe Destanının ilk gösterimi Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde yapıldı.

Sinan Bayraktar Tiyatrosu 10. yıl özel oyunu olan Fenerbahçe Destanı, oyunun yazarı Sinan Bayraktar tarafından büyük bir seyirci topluluğu karşısında sahnelendi. Fenerbahçe’nin kuruluş ve varoluş hikayesini anlatan oyun büyük beğeni kazandı.
Daha evvel pek çok oyunla Çorlulu sanatseverlerin karşısına çıkan Son olarak Deli Dumrul oyununu Çorlu Belediye Memduh Şevket Esendal sahnesinde Çorlulu sanatseverler için sahneleyen Sinan Bayraktar bu kez Fenerbahçe Destanı ile seyircinin karşısına çıktı. Çorlu Fenerbahçeliler Derneğinin de katkıları ile sahnelenen Fenerbahçe Destanı'nda, meddah Sinan Bayraktar kendi yazdığı oyun ile sanatseverlerin karşısına çıktı.
Oyunda spor sevgisinin millet ve memleket sevgilisiyle kaynaşarak var olan bir spor abidesinin nasıl kurulduğu anlatıldı.
İlk sahnesi Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Destanı'nın bir sezon boyunca turnelerle yurt genelinde oynanacağı kaydedildi .
