Has Parti Gümüşhane Teşkilatları Ak Parti'ye Katılmaya Hazırlanıyor

Feshedilen Has Parti Gümüşhane teşkilatları, il ve ilçe yönetim kurulları ve bütün üyeleri ile birlikte AK Parti'ye katılmaya hazırlanıyor.

Has Parti Gümüşhane Teşkilatları Ak Parti'ye Katılmaya Hazırlanıyor
25 Kasım'da yapılacak olan AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında yapılması planlanan toplu katılım töreni öncesinde, feshedilen Has Parti İl ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen'in verdiği akşam yemeğinde bir araya geldi.

Pazar günü yapılacak katılımın detaylarının istişare edildiği toplantıda duygusal anlar yaşandı. AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Has Parti - AK Parti bütünleşmesinin kendi il başkanlığı dönemine denk gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu sürecin siyasi hayatında önemli bir yer tutacağını, belki de ömür boyu unutulmayacak güzel bir anı olarak kalacağını söyledi.

Feshedilen Has Parti Gümüşhane teşkilatlarının ve üyelerinin neredeyse tamamının Ak Parti'ye katılacak olmasının, bu birleşmenin öneminin fotoğrafı olduğunu vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Ercan Çimen, kamuoyunun da bu bütünleşmeyi yürekten desteklediğini ve neticenin çok hayırlı olacağına inandığını ifade etti.

Sorulan sorular üzerine yerel gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Ercan Çimen, “Gönlümüz istiyor ki, Gümüşhanemiz 14 yılda yapılandan fazlasını 5 yılda yapsın. Sizler ve sizin gibi bu şehirde yaşayan diğer kardeşlerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor. AK Parti olarak şehrimizin yararına olan her türlü projeyi desteklememize rağmen, maalesef şehrimizin geldiği yer hak ettiği yer değildir. Bugün Gümüşhane'de uygulanan projelerin hepsinde hükumetimizin desteği vardır. Yapılmakta olan birkaç yatırımın kaynağı İller Bankası, DOKA ve SODES desteklerinden oluşmaktadır. Yine yapılan 120 konut için alınacak kredinin faiz oranının düşük olması ve bu durumun o konutları satın alacak vatandaşları ilgilendirmesi münasebetiyle gereken desteği verdik.” dedi.

Toplantıya katılan eski HAS Parti yönetim kurulu üyelerinin samimiyetinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, “Bu katılımdan sonra daha da güçleneceğiz. Yapacağımız hizmetleri el birliği ile sizlerin de desteğini alarak yapacağız. Hepimiz biriz. Gayemiz Gümüşhane'mize ve halkımıza hak ettiği hizmetin en güzelini sunmaktır.” ifadelerini kullandı.

25 Kasım'da yapılacak katılımın firesiz olacağını düşündüklerini ifade eden eski Has Parti Gümüşhane İl Başkanı Niyazi Karagül, “Gümüşhane coşkulu bir katılıma hazır olsun. Biz Gümüşhanemizin ve ülkemizin kalkınması için gereken her türlü desteği vermeye hazırız. Bundan böyle hepimizin il başkanı Ercan Çimen'dir, onun vereceği her türlü görevi bütün arkadaşlarımız hakkıyla yerine getirmek için gereken azami hassasiyeti gösterecektir.” dedi.

Kaynak: İHA