Başkan Sındır Kadın Günlerinin Konuğu Oldu

Bornova Belediye Başkanı Okyay Sındır, kadınların kendi aralarında düzenlediği komşu günlerine konuk olarak sorunları dinleyip çözüm üretiyor.

Başkan Sındır Kadın Günlerinin Konuğu Oldu
Geçtiğimiz günlerde Serintepe ve Meriç Mahallesi’nde iki ayrı gün toplantısına konuk olan Başkan Sındır, kadınlarla sohbet etti. Kadınlar ilk kez bir belediye başkanın evlerine konuk olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Serintepe Mahallesi’nde Nabile Han’ın, Meriç Mahallesi’nde Fatma Uyanmaz’ın evine konuk olan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’dan, daha çok park ve yeşil alan isteyen kadınlar hobi kurslarının artırılmasını, atık yağ toplama bidonlarının daha çok noktaya konulmasını, okuma yazma kursları açılmasını istedi. Başkan Sındır’ı daha sık misafir etmek istediklerini söyleyerek, kendi sıraları geldiğinde de aralarında görmek istediklerini söyleyen kadınlar, kendileri için sağlanan mesleki eğitim, hobi kursu gibi hizmetler nedeniyle teşekkür ettiler.

Gün ziyaretlerinde kadınlarla samimi sohbetler yapma fırsatı bulduğunu belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda pek çok hizmeti hayata geçiriyoruz. Kadınlar, verdiğimiz pek çok hizmetten en çok yararlanan kesimler arasında yer alıyor. Kent gezilerimizde kadınlarımızı Nazarköy’e götürdük. Mesleki eğitim kursları, hobi kursları gibi hizmetlerimiz de de en çok kadınlar yeralıyor. Bu nedenle onların istekleri bizim için çok önemli. Kadınlarımızın ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve istedikleri hizmetleri planlamak için onlarla biraraya gelmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kadınlarımızın bu ziyaretlerimde dile getirdikleri istekler, bizim hizmetlerimizden yararlandıklarını ve daha fazlasını istediklerini gösteriyor. Gün toplantılarına bundan sonra da katılmaya devam edeceğim” dedi.

Kaynak: İHA