Sakahed, Sakarya Halk Sağlığı Müdürü Erdoğan’ı Ziyaret Etti
Sakarya Aile Hekimleri Derneği (SAKAHED) Başkanı Dr. Rıdvan Karagöz ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aile Hekimliği Hizmetlerinden sorumlu Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uz. Dr. Hayriye Ak Yıldırım ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Sevil Güçlü’nün de hazır bulunduğu ziyaret oldukça olumlu ve samimi bir hava içinde geçti.
Ziyaret esnasında, ana hatlarıyla Aile Hekimlerinin sahada karşılaştıkları problemler ve bu problemlerin çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, yeni seçilen ve göreve yani başlayan Sakarya Aile Hekimleri Derneği Başkanı ve Dernek Yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini iletti ve ziyaretten dolayı teşekkür etti .
