Anadolubank’ta Borsa Senas Salonu Hizmete Girdi

Anadolu Bank Salihli Şubesi, yatırımcılarına daha iyi hizmet sunmak için borsa seans salonunu hizmete soktu.

Anadolubank’ta Borsa Senas Salonu Hizmete Girdi
Anadolu Bank Salihli Şubesi, bünyesinde açmış olduğu seans salonu ile borsa yatırımcılarına ayrılık sağlamayı hedefliyor.

Konu ilgili bilgi veren Anadolu Bank Salihli Şube Müdürü Mesut Çobanoğlu, “Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan bankamız, müşterilerine farklı hizmet sunmaya devam ediyor. Salihli büyük bir şehir. Salihli ‘de açıldığımız günden bu yana müşterilerimizden seans salonu konusunda yoğun bir talep vardı. Borsa seans salonu için bankamızın bir kısmını ayırdık.Yatırım danışmanında hizmet vereceği borsa seans salonumuzda müşterilerimiz bir çok ayrıcalıklardan yararlanacak.Bugün bu ihtiyacı karşılamanın vermiş olduğu mutluluğu yaşıyoruz.İhtiyacın büyümesi halinde çok daha büyük ortamlarda müşterilerimize hizmet sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Anadolu Bank Yatırım Danışmanı Hüseyin Sarıkaya ise, “Salihli ekonomisi ile bölgenin en güçlü ilçeleri arasında yerini bulan bir ilçemizdir. Dolayısıyla Salihli’de bir çok yatırımcı bulunmaktadır. Ancak yatırım, bilgi, birikim ve uzmanlık gerektiren bir iştir. Biz Anadolu Bank olarak müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak ve daha doğru yatırım yapmaları için borsa seans salonumuzu açtık. Bir çok avantajın sunulduğu borsa seans salonunda, haftalık ve aylık hisse önerilerimiz ile müşterilerimizin doğru yatırım yapmalarını amaçlıyoruz. Tüm Salihlili yatırımcıları şubemizde bulunan borsa seans salonumuza bekliyoruz” diye konuştu .
Kaynak: İHA