Pekdemir, Aydın'da Halk Market Mağazalarını Satın Aldı

Merkezi Denizli'de bulunan Pekdemir Grubu, Aydın'da 80 bin üyesi olan ve 22 mağazası bulunan Halk Market'i satın aldı.

Halil Pekdemir Çiftliği Ltd Şti. Kurucu Başkanı Halil Pekdemir, Park Otel'de düzenlediği basın toplantısında, 1979 yılında başladıkları marketçilik yolculuğu kapsamında başta Denizli olmak üzere Nazilli, Kuşadası, Didim, İzmir, Antalya, Burdur, Alaşehir, ve Salihli bölgelerinde 6 akaryakıt istasyonu 120 dekar jeotermal ısıtmalı topraksız, sera tarım işletmeleri ve büyükbaş besi çiftliği ile faaliyet gösterdiklerini ifade etti.

2 Kasım itibari itibari ile 22 şubesi olan 80 bin üyesi bulunan Halk Market'i şubelerine dahil ettiklerini anlatan Pekdemir, ''Şirket olarak dağlarından yağ, ovalarından bal akan güzide Aydın ilinde müşterilerimize daha kaliteli ve daha bol çeşit ile ekonomik fiyatları birleştirerek hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyacağız'' dedi.

Pekdemir, Halk Market'in tabelalarında yazılan ''Yüzde Yüz Aydınlı''ibaresinin kaldırılacağını, yerine ''yüzde 100 yerli sermayeli''yazacaklarını söyledi.

Market bünyesindeki 320 kişinin çalışmaya devam edeceğini ifade eden Pekdemir, mağazaların biri dışında açık kalacağını, ayrıca Halk Market isminin başkaları tarafından kullanılmaması için isim hakkının da satın alındığını kaydetti.

Muhabir: Suat Deniz

Yayıncı: Ramazan Ercan
Kaynak: AA