Bakan Yardımcısı Baş’dan Alaplı’ya Köprülü Giriş Müjdesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Alaplı’nın en büyük sorunu olan giriş yolunda ilçeye köprülü giriş yapılabileceğinin müjdesini verdi.

Bakan Yardımcısı Baş’dan Alaplı’ya Köprülü Giriş Müjdesi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Vali Erol Ayyıldız, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malgaç, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı İlçe jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Emre Balci, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Şahan Kırca, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Alaplı ve Ereğli İlçe Başkanları, Belde Belediye Başkanları, Daire Müdürleri ve partililer tarafından karşılandı. Alaplı ilçesinin en büyük sorunu olan ilçeye giriş yolunda incelemelerde bulunan Baş, ilçeye köprülü giriş yapılabileceğinin müjdesini verdi

Vali Erol Ayyıldız ve ilçe yöneticileriyle giriş sorununun çözümü için görüşen Baş, Karayolları yetkililerinden çözüm bulunmasını isteyerek, "Şehrin girişi kapatılamaz. Çözümlemeliyiz. Köprülü giriş olabilir” dedi.

Baş, ayrıca Bolu’dan gelen Karayolları yetkililerine köprülü giriş ile Terminal yönünden girişin daha kullanılabilir hale getirilmesi için teknik çalışma yapılması talimatını verdi .
Kaynak: İHA