Urla, Kent-expo Fuarı'nda Yer Aldı

Kent-EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı, İzmir Kültürpark Fuar Alanı 1 Nolu holde düzenlenen törenle açıldı.

Urla, Kent-expo Fuarı'nda Yer Aldı
Yerel yöneticiler ile yerel yönetimlere hizmet ve ürün sunan kuruluşların bir araya gelmesini sağlayacak olan fuar, 4 Kasım'a kadar açık kalacak.

İzmir Fuar Alanı’nda açılan Kent-EXPO Fuarı’nda Urla Belediyesi de yer aldı. Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu’nun da katıldığı fuar açılışında Urla Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ve ilçe belediye başkanlarının ziyaret ettiği Urla standında konuklara Urla katmeri başta olmak üzere Urla’ya has ürünler sunuldu.

Belediyelerin ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetlerin sergilendiği fuarda; belediye araçları, taşıma sistemleri, arıtma ekipmanları, kent mobilyaları, park-bahçe düzenlemesi ekipmanları, aydınlatma, spor tesisi ve donanımları, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, bahçe ve süs bitkileri peyzaj ve donatıları ve ekipmanları, altyapı, su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, sağlık, kültür sanat, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği sistemleri, elektrik-elektronik, bilgisayar, otomasyon yazılım, belediyeler ve belediye birlikleri yer alıyor .
Kaynak: İHA