Ökten; “Sandık Sandık Teşkilatlanıyoruz”

AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, mahalle ve köylerde sandık yönetim kurulları oluşturarak seçimi kazanmayı arzu ettiklerini belirterek, “Sandık Sandık teşkilatlanıyoruz” dedi.

Ökten; “Sandık Sandık Teşkilatlanıyoruz”
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, teşkilat çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Merkez’inin istemiş olduğu ‘Her Mahalle ve Köylerde Sandık Yönetim Kurulu Oluşturma’ çalışmalarının ilk aşaması olan ‘Sandık Yönetim Kurulu Başkanları’ toplantısını Aybey Yemek Fabrikasında gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti İl Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, sandık yönetim kurulu başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda sandık yönetim kurulu başkanlarından kendilerine dağıtılan seçmen listelerinden dokuzar kişilik sandık yönetim kurullarını oluşturmaları istendi. Daha sonraki aşamalarda bu oluşturulan bu sandık yönetimleriyle istişareler ve toplantılar yapılarak yerel seçimlere çok sağlam bir teşkilat yapısı ile girilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Sandık Yönetim Kurulu Başkanları toplantısında konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, “Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını bu teşkilat yapısı ile ve bu teşkilat şemasını oluşturarak, sandık sandık teşkilatlanarak seçimi kazanmıştır. Bizde aynı şekilde Aydın merkez ilçede Sandık Başkanları ve Sandık Yönetim Kurullarıyla birlikte önümüzdeki yerel seçimlerde büyükşehir belediyesini almak istiyoruz. Amacımız için sandık sandık teşkilatlanıyoruz. Bizim için çok kolay olacak ve Aydın Büyükşehir Belediyesine AK Parti bayrağını dikeceğiz. Ben bu teşkilata ve sizlere güveniyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Sandık Yönetim Kurulu Başkanlarının görevleri ve yapması gerekenler hakkında AK Parti Merkez İlçe Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Oğuz Kendirlioğlu’nun sandık başkanlarına bilgi vermesinden sonra toplantı sona erdi .
Kaynak: İHA