Kaymakam ve Askeri Yetkililer, Olay Yerinde İncelemede Bulundu

İskenderun ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun önündeki araçta meydana gelen patlamayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı Ahmet Tor Kışlası'nın karşısındaki MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır'ın kardeşi Garip Şandır'a ait akaryakıt istasyonunun önünde bulunan araçta meydana gelen patlamayla ilgili inceleme başlatıldı.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer ve askeri yetkililer olay yerinde incelemede bulundu.

Kışla ve çevresindeki güvenlik önlemleri de artırıldı.

Patlama sırasında yoldan geçen araç şoförleri, büyük bir patlama sesi duyduklarını belirterek, ''Bir anda önümüzde park halinde duran araç patladı. Hemen araçları durdurduk ve geriye doğru gitmeye başladık. Ne olduğunu anlayamadık. Araçlarımız zarar gördü'' dedi.

Olay yerine gelen MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, terör saldırısından şüphelendiklerini kaydederek, ''Olay askeri servislerin çıkış saatinde meydana geldi. Yetkililer şu anda inceleme yapıyor. Aracın her bir parçası metrelerce ileriye fırlamış. İstasyonda hasar var'' diye konuştu.

Patlama sırasında yoldan geçen iki araçta bulunan 4 kişinin yaralandığı, yaralıların İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.

Muhabir: Ömer Soylu

Yayıncı: Tevfik Işık
Kaynak: AA