Batmanlı Vekil, Bir Maaşını Üniversite Öğrencilerine Bağışladı

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir bir aylık vekil maaşını İstanbul’da okuyan Batmanlı öğrencilere bağışladı.

Batmanlı Vekil, Bir Maaşını Üniversite Öğrencilerine Bağışladı
Batman Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği BEKA-DER’in düzenlediği 'Yurt Girişimi ve Burs Gecesi'ne katılan Milletvekili Özdemir, burada yaptığı açıklamada, İstanbul’da okuyan Batmanlı öğrencilere destek sağlamak amacıyla kurulan BEKA-DER’in başlattığı projeye tüm Batmanlıları destek olmaya davet etti.

Bağcılar Halk Sarayı’nda düzenlenen ve Batmanlı öğrenciler, işadamı ve siyasetçilerin bir araya geldiği toplantıda bir aylık vekil maaşını derneğe bağışladığını söyleyen, Özdemir, ayrıca yurt projesine her türlü desteği vereceğini vurguladı.i Özdemir, “Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Unutmamalıyız ki bu çocuklar hepimizin çocukları. Bu çocuklara sahip çıkmalıyız ki yarın eğitimli ve modern bir Batman’a kavuşalım ve hep birlikte yaşayabilelim.” şeklinde konuştu.

Geceye Batman Milletvekili Ziver Özdemir’in yanı sıra Batman Belediye Başkan vekili Serhat Temel, İBB Fen İşleri Daire Başkanı ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Uçak, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse ve çok sayıda Batmanlı işadamı katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ferit Tunç, “Bugün burada öğrencilerimiz için bir araya gelmiş bulunuyoruz, Amacımız öğrencilerimizin sıkıntılarını bir nebze olsun gidermek. Batmanlı öğrencilerin yurt ve burs ihtiyaçlarına cevap vermektir.” diye konuştu .