Kamalak: Hükümet Savaş Biletini Almış Durumda, Yolculuğa Çıkması An Meselesi

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “Hükümet savaş biletini almış durumda. Yolculuğa çıkması an meselesi.” dedi.

Partisinin Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlediği 4. Olağan Kongresi'ne katılan Kamalak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu..Saadet Partisi’nin milli görüşün tek temsilcisi olduğunu belirten Kamalak, “Milli görüşün tek temsilcisi olarak bütün Türkiye’yi dolaşıyoruz. Ülkemiz son derece kritik bir dönemden geçmektedir. Bundan bir yıl önce biz Türkiye’nin adım adım savaşa sürüklendiğini söylemiştik. Türkiye bu oyuna gelmemeli demiştik. Ne yazık ki Türkiye bu noktaya hızlı hızlı yaklaşmaktadır. Hükümet savaş biletini almış durumda. Yolculuğa çıkması an meselesi. Belirli çevreler bu konuda teşvik ediyor. ‘Haydi, yiğidim haydi aslanım sen bu konunun üstesinden gelecek güçtesin’ biçiminde düşüncelerle Türkiye’yi tahrik ediyorlar. Türkiye bu oyuna gelmemelidir.” şeklinde konuştu.

Tırmanan terör olaylarını da değerlendiren Kamalak, 20 yıldır mevcut iktidarların politikalarının yanlış olduğunu belirtti.

Merhum Necmettin Erbakan’ın 25 Şubat 1995 yılında yaptığı konuşmaya atıfta bulunan Başkan Kamalak, Erbakan’ın “Bu milletin evlatları 100 bin yıldan fazladır okula besmele ile başlamışlardı.” sözünü hatırlattı. "Milli görüş ne diyorsa odur" şeklinde konuşan Kamalak, “1975’li yıllarda Bolu Dağı'na tünel yapılmasını söylüyorduk. Neticesinde iş döndü dolaştı Bolu Dağı Tüneli açıldı. Milli görüşün önü kapatılmasaydı 30 yıl önce tünel açılmış olacaktı. Milli görüş 40 yıl önce cumhurbaşkanını halk seçsin diyordu. 40 yıl sonra, önümüzdeki yıllarda cumhurbaşkanını halk seçecek. Milletimizin kurtuluşu ve İslam aleminin selameti ancak milli görüş ile olur.Biz sürekli söylüyoruz.Türkiye’de 62 parti yok. Saadet Partisi ve diğerleri var” ifadelerini kullandı.Has Parti ile AK Parti’nin birleşmesini de değerlendiren Kamalak, "Avrupa Birliği’ne, Haçlı Birliği’ne hayır diyen başka bir parti var mı? AK Parti’nin Avrupa Birliği’ne hayır dediğini duydunuz mu? Diyebilir mi? Bu milleti, yüce milletimizi Avrupa Birliği’ne yamamak isteyen AK Parti değil mi? Numan Bey ile de sürekli dirsek teması halindeler idi. Aralarında fark yok. Numan Beyin; ‘ İslam Birliği’ne evet, Avrupa Birliği’ne hayır’ dediğini duydunuz mu hiç? CHP’nin MHP’nin İslam Birliği’ne evet , Avrupa Birliği’ne hayır’ dediğini duydunuz mu? O halde adres belli." diye konuştu.