Canlı yayında köşeye sıkışınca çareyi kaçmakta buldu

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin'den şok sözler: Ne yapacağım yani öpecek miydim?

Canlı yayında köşeye sıkışınca çareyi kaçmakta buldu
CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin 'in bir işçisini tekme tokat dövdüğü iddiası Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Adalet Masası” programında masaya yatırıldı. Mustafa Zengin canlı yayında çelişkili ifadeler kullanırken, programın sunucusu Rasim Ozan Kütahyalı karşısında zor anlar yaşadı.

ÖPECEK MİYDİM?
Daha önce Beyaz Tv muhabirlerine verdiği röportajda açıkça işçisini dövdüğünü söyleyen Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, canlı yayında daha önceki ifadelerini inkar etti. Önce “İşçimi dövmedim” diyen Zengin 'in, yayının sonunda “Bana saldıran birisini ne yapacağım ben, öpecek miyim?” şeklinde sözleri ise Rasim Ozan Kütahyalı 'yı şaşırttı.

DÖVEBİLİRİM DE…

Mustafa Zengin, adı geçen işçiyi tartakladıklarını ifade ederken “Böyle dövme olur mu? Keşke dövsem diyorum, dövebilirim de yani. Size saldıran işçi değil, emekçi değil, ihanetçi Size saldıran birisi olsa dövmez misiniz? Dövülmedi, tartaklama oldu. O işçi değildi, atılmıştı.” dedi.

CANLI YAYINDA KAÇTI

Canlı yayında çelişkili ifadeler kullanan Mustafa Zengin, Rasim Ozan Kütahyalı tarafından köşeye sıkıştırılınca çareyi kaçmakta buldu. Mustafa Zengin “Telefonu kapatacağım” deyince Rasim Ozan, Mustafa Zengin 'e “Kaçma başkan. Kaçma buradan” dedi. Rasim Ozan 'ın bu sözleri üzerine canlı yayından ayrılan Mustafa Zengin 'in daha önce verdiği röportajında Kemal Kılıçdaroğlu 'nu eleştiren sözleri ekrana getirildi.

BEYAZ GAZETE