ATSO Akademi’den Hızlı Okuma, Proses Kontrol ve Anket Eğitimleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, ATSO Akademi yapılanması altında eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi’nin üyelere ve çalışanlarına dönük faaliyetlerine önümüzdeki hafta 3 ayrı konuda verilecek eğitimlerle devam edeceğini bildirdi. Budak, “8 Ekim’de ATSO ve Türk Standartları Enstitüsü işbirliği ile düzenlenecek olan İstatistiksel Proses Kontrol Eğitimi’nde TSE eğitmeni Kaya Kars tarafından katılımcılara temel istatistik proses kontrolü, 7 temel istatistik teknik, prosesin istatistiksel yöntemlerle kontrolü, histogram, pareto ve proses yeterlilik analizi anlatılacak.

9 Ekim’de yine Türk Standartları Enstitüsü işbirliği ile düzenleyeceğimiz ‘Müşteri Memnuniyeti Anketleri Eğitimi’nde; TSE eğitmeni Kaya Kars tarafından katılımcılara müşteri tanımlaması, müşteri ile ilişkili süreçler, müşteri ihtiyaç ve beklentilerinin belirlenmesi, müşteri ile iletişim, şikâyet yönetimi, müşteri memnuniyetinin izlenmesi, ölçülmesi, anketler ve anketlerin doğrulanması konuları anlatılacak. 9-10 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan’Hızlı Okuma Eğitimi’nde; eğitmen Levent Şahin tarafından okuma ve anlama, yavaş okuma nedenleri, göz hareketleri, hızlı okuma yöntemleri, Bio-Ritmik Largo tekniği anlatılacak” dedi.

Her birisi konusunda uzman kişilerce verilecek olan bu eğitimlere tüm üyeleri, çalışanları ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını beklediklerini belirten Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfası ile ATSO’nun sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini ve eğitimlere ilişkin her türlü bilginin ATSO bünyesindeki Eğitim ve Kalite Müdürlüğü’nden alınabileceğini söyledi .
Kaynak: İHA