Manyas Kaymakamı Avcı Açıklaması

Manyas Kaymakamı Ertuğrul Avcı, ''Manyaslılar bugüne kadar iki ilköğretim okulu ve bir hastane inşaatı olmak üzere birçok yatırıma maddi katkı vermişler. Öğrenci pansiyonunun ihtiyaçlarını da aynı özveri ile gidereceklerine inanıyorum'' dedi.

Kaymakam Avcı, Manyas Jandarma Komutanı Üsteğmen Şeref Selam, Belediye Başkanı Hasan Kahraman ve Manyaslılar Dayanışma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri, öğretmenevindeki toplantıda ilçe sorunlarını masaya yatırdı. Toplantının ana gündem maddesini ise yapımı tamamlanan ancak eksiklikleri bulunduğu için hizmete sokulamayan Manyas Anadolu Lisesi'nin öğrenci pansiyonu oluşturdu.

İnşaatı tamamlanan ancak kalorifer kazanı, elektrik donanımı gibi eksiklikleri bulunan pansiyonun hizmete girmesi için 50 Bin Liraya ihtiyaç duyulduğunu belirten Kaymakam Avcı, paranın temini için yerel olanakların değerlendirileceği, bir kısmının da Balıkesir Valiliğinden istenebileceğini belirtti.

Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Manyaslılar bugüne iki ilköğretim okulu ve bir hastane inşaatı olmak üzere birçok yatırıma maddi katkı vermişler. Öğrenci pansiyonunun ihtiyaçlarını da aynı özveri ile gidereceklerine inanıyorum. Bu konuda üretici birlikleri ve esnaflarımız ile hayırsever vatandaşlarımızın katkısını bekliyoruz.''

Muhabir: Manyas / Mustafa Yılmaz

Yayıncı: Tarkan Demir
Kaynak: AA