CHP Tokat İl Başkanı Duran Kum Açıklama Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat İl Başkanı Duran Kum, Tokatspor'a zarar vermeye kalkışan her kim olursa karşısında kendilerini bulacağını belirtti.

Kum, yaptığı yazılı açıklamada, ortada bir alacak varsa, bu alacak rakamının da 880 bin lira olarak bahsediliyorsa, 15-20 bin liralık bir hacizi anlamakta güçlük çektiğini ifade etti.

Tokatspor Kulübü Başkan Vekili Emin Yılar'ı arayarak konuyla ilgili ayrıntılı bilgi aldığını kaydeden Kum, ''Tokatspor, bütün Tokatlıların ortak değeridir. Bu değerimizi bir iç hesaplaşma ve çıkar uğruna yıpratmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. CHP olarak Tokatspor üzerine birtakım hesaplar içinde olanlara en güçlü bir şekilde cevap vermekten ve karşı durmaktan kaçınmayız. Tokatlı hemşehrim şunu bilsin ki; ne Tokat'ımız ne de Tokatspor sahipsiz değildir. Tokatspor'a zarar vermeye kalkışan her kim olursa karşısında bizi bulur'' ifadelerini kullandı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'a, eski başkanlardan Sami Ülkü'nün alacakları nedeniyle haciz işlemi uygulanmıştı. Eşyaların haczedilmesinin ardından Adnan Çiçek Tesisleri'ne, yeni eşyalar getirilmişti.

Muhabir: Ekber Türkoğlu

Yayıncı: Ahmet Ekici
Kaynak: AA