Gökçösu Belediye Başkanı Aydın Açıklaması

Bolu'nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu Beldesi Belediye Başkanı Vahit Aydın, ''TOKİ tarafından yapılacak olan 200 konutun arsa temini için çalışma yapıyoruz'' dedi.

Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında AA muhabirine bilgi veren Aydın, vatandaşların faydalanması için belediye olarak birçok çalışma yaptıklarını belirtti.

Gökçesu halkının rahatı için çalıştıklarını ifade eden Aydın, ''Beldede altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlandı. İçme suyu konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Karakaya mevkinden günlük 600 ton kapasiteli suyun beldeye getirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında, vatandaşlarımızın faydalanması için 220 dönümlük arazi üzerine park yaptık. Bin kişilik çok amaçlı salonu yaparak halkın hizmetine sunduk'' şeklinde konuştu.

Diğer taraftan vatandaşların konut edinmesi için TOKİ ile birlikte yapılan çalışmalar hakkında da bir değerlendirme yapan Aydın, ''TOKİ tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan 96 konut sahiplerine teslim edildi. Bunun yanında, TOKİ tarafından yapılacak olan 200 konut için arsa temini çalışmaları sürüyor'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Abdulhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz

Yayıncı: Atakan Çelik
Kaynak: AA