Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Medical Park Antalyaspor Kulübü Yönetimi ve Taraftar Grubu Temsilcilerini Yemekte Bir Araya Getirdi

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Medical Park Antalyaspor Kulübü Yönetimi ve taraftar grubu temsilcilerini yemekte bir araya getirdi.

Yönetimle ile taraftarlar buluşturularak birliktelik mesajının verildiği yemeğe, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, teknik direktör Mehmet Özdilek, 1966 Antalyaspor Taraftarları Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız, 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği Başkanı Derhan Doğan ve Delphin Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Cömertoğlu da katıldı.

Yemekli toplantı basına kapalı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantı sonrası taraftar temsilcileri, Vali Altıparmak başta olmak üzere Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek ve Kulüp Başkanı Akıncıoğlu'na Antalyaspor forması hediye etti. Yemeğe katılanlar günün anısına fotoğraf da çektirdi.

Altıparmak, burada yaptığı açıklamada, Antalyaspor yönetimi ve taraftar gruplarıyla bir arada yemek yemek istediklerini belirterek, daha önce de böyle bir organizasyonu düzenlemeyi düşündüklerini ancak bunu bugün gerçekleştirdiklerini söyledi.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Yönetimi ile taraftarlar arasında herhangi bir gerginlik olmadığını dile getiren Altıparmak, ''Antalyaspor'da gerginlik var, yok değil. Tam tersi iletişim daha sağlıklı olsun ve önümüze bakalım. Herkes takımı sahiplensin istedik'' diye konuştu.

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği Başkanı Derhan Doğan ise bundan sonra stadı doldurmak ve Antalyaspor'a hak ettiği desteği daha güçlü bir şekilde vermek için mücadele edeceklerini belirterek, günün, birlikte hareket etme günü olduğunu ve geçmişte yaşananları unuttuklarını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Medical Park Antalyaspor ile Galatasaray maçında taraftarların bir bölümünün stada girememesi üzerine 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği ve Grup 1966 taraftar grubu üyeleri yönetimi protesto ederek tribünleri terk etmişti.

Bir grup Antalyaspor taraftarı, Hasan Subaşı Tesisleri'ne giderek duruma tepki göstermişti. Tesis önünde toplanan taraftarlar, ''yönetim istifa'', ''taraftar olmadan takım olmaz'', ''kombineli taraftar dışarıda kalmaz'' diye sloganlar atmış,polis ekipleri tesis önünde güvenlik önlemi almıştı.

Medical Park Antalyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Menemen Belediyespor'u 5-3, sahasında Sanica Boru Elazığspor'u 4-0 mağlup ettiği maçlarda da taraftarın yönetim ve teknik direktör Özdilek'e tepkisi devam etmişti.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Murat Taydaş
Kaynak: AA