Ak Parti Karasu İlçe Teşkilatı’ndan Köy Toplantısı

Sakarya’nın Karasu ilçesine bağlı Manavpınarı Köyü’nde AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı tarafından köy toplantısı düzenlendi.

Ak Parti Karasu İlçe Teşkilatı’ndan Köy Toplantısı
AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı Manavpınarı köyünde köy toplantısı düzenleyerek, köy yönetiminin çalışmaları değerlendirildi. Manavpınarı Köyündeki toplantıda AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, teşkilatlanmanın önemine değindi. Karasu İlçe Başkanı Av. İshak Sarı toplantıların en azından 15 günde bir yapılması gerektiğini ifade etti.

İlçe Başkanı Sarı, özellikle AK Parti vizyonunun ve davasının önemine vurgu yaparak, önümüzdeki yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimlere dikkat çekti. Türkiye için verilen bu mücadelede herkesin elini taşın altına koymasını isteyen Sarı, üye çalışmalarına da ağırlık verilmesini isteyerek, Partiye yapılan üye kayıtlarının sayısının daha da artmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Başkan Sarı, partiye üye olmayan ancak AK Parti’ye oy verenlerin öncelikle üye yapılmasını isterken, partilileri seçimler öncesi daha yoğun bir temponun beklediğini söyledi.

Kaynak: İHA