İsparta İl Sağlık Müdürlüğü'ne Karakaya Asaleten Atandı

Isparta`da Dr.

İsparta İl Sağlık Müdürlüğü'ne Karakaya Asaleten Atandı
Süleyman Önal’ın görevden ayrılmasıyla boşalan İl Sağlık Müdürlüğü`ne Dr. Mehmet Karakaya atandı. Karakaya, bir süredir vekâleten yürüttüğü göreve, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın onayı ile asaleten atanmış oldu.

Isparta’daki sağlık hizmetlerini bir adım daha ileriye taşımak istediklerini belirten Mehmet Karakaya, “Bizi bu göreve uygun gördükleri için büyüklerimize, bakanlığımıza çok teşekkür ediyorum. 3 aydır vekâleten devam ettirdiğim İl Sağlık Müdürlüğü`ne dün itibariyle bakanlık onaylı olarak atandım.” dedi.

Dr. Karakaya, yeni görevlendirmeden sonra Vali Memduh Oğuz`u ziyaret etti. Karakaya’ya görevinde başarılar dileyen Vali Oğuz, Isparta’nın yaşanılabilir kentler arasında ilk sıralarda olmasının sağlık hizmetlerinde çok yüksek standart tutturmuş olmasından kaynaklandığını söyledi.
Vali Oğuz, "Bunda sağlık teşkilatının tüm bireylerinin katkısı var. Bundan sonra da aynı hizmet yükselen bir grafikle vatandaşlarımıza götürüleceğine inanıyorum." diye konuştu.
Dr. Mehmet Karakaya, bu işi fevkalade idare edebilen bir arkadaşımız, zaten kendisi öteden beri il sağlık müdürlüğümüzün ciddi yükünü taşımaktadır. Teşkilatı bilen, ili bilen, coğrafyayı bilen ve personeli tanıyan bir arkadaş olduğu için ciddi de bir avantajı var. O bakımdan hizmet kesintiye uğramadan gayet güzel devam edecektir.” şeklinde konuştu.