Manavgat`ta Ak Parti`li Belediyeler Yatırımlarını Ortak Akılla Yapıyor
Antalya`nın Manavgat ilçesinde AK Partili belde belediyeleri turizm şehrini dünya turizminde marka yapmak için yapacakları yatırımlar için güç birliğine gitti.

Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, AK Parti`li belediyeler olarak yaptıkları yatırımları ortak aklı harekete geçirerek uygulamaya koyduklarını söyledi. Geçen yıl hayata geçirdikleri Kentsel Dönüşüm Projesi(KDP)`nin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından diğer turizm yörelerine model gösterildiğini belirten Uçar, 5 yıl içinde yapacakları kalıcı yatırımlarla Side`yi dünya turizminde marka yapacaklarını kaydetti.
Manavgat`ta 7 AK Parti`li belediyenin uyum içinde çalıştığını belirten Sarılar Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy, dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi`nin de bulunduğu beldelerinde yaptıkları altyapı ve üstyapı çalışmaları ile bölgeyi eko turizminde cazibe merkezi haline getirmek için uğraş verdiklerini söyledi. AK Parti`li belediyeler olarak hizmet vermede takım ruhu ile çalıştıklarını belirten Ersoy, takım ruhu ile yapılan hizmetlerin halktan her zaman destek gördüğünü kaydetti.
AK Parti, Manavgat`ta 9 belde belediyesinin yedisine sahip. Kızılot ve Oymapınar beldeleri ise CHP`li belediye başkanları tarafından yönetiliyor.
