Bodrum’un Sanat Rüzgarı Ayvalık’ta Esti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde 8.

Bodrum’un Sanat Rüzgarı Ayvalık’ta Esti
Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri etkinliklerinin 5. gününün akşamında Bodrum Oda Orkestrası sanatseverlerin kulağının pasını sildi.

8. Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri kapsamında sahne alan Bodrum Oda Orkestrası, ilçede ki Gümrük Meydanının tarihi atmosferinde müthiş bir konser verdi. Ayvalık’ta 1 Eylül Dünya Barış Gününde başlayan 8. Kültür ve Sanat Günleri dün akşam Bodrum Oda Orkestrası'nı ağırladı. Televizyonların sempatik sunucusu Başak İkiz’in takdimiyle sahneye gelen orkestranın sanatçıları Şef İbrahim Yazıcı ve Solist Sema Korkut’un öncülüğünde; Bach, Albinoni, Mozart ve Vivaldi'nin eserlerini yorumladı. Konserde Bodrum Oda Orkestrası, Bach'ın Brandenburg Konçertosu, Albinoni'nin Adagio, Mozart'ın Küçük Bir Gece Müziği eserleriyle birlikte çok sayıda eser seslendirdi. 8. Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında gerçekleşen konseri, yerli ve yabancı çok sayıda turist izledi

Dinleyiciler, konser sonunda sanatçıları ayakta alkışlarken, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen Şef İbrahim Yazıcı ile Sema Korkut’a çiçek ve Ayvalık’ı hatırlatacak hediyeler verdi.
Kaynak: İHA