Otomobille Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Konya`da, içinde bir yakının düğününe giden karı-kocanın bulunduğu otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2`si çocuk 4 kişi yaralandı.

Otomobille Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı
Kaza, saat 18.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Avcı (52) idaresindeki 42 BU 630 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mustafa Göroğlu idaresindeki 42 CHD 91 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yoldan çıkan her iki araç toprak araziye girdi. Kazada hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Hüseyin Avcı ve eşi Meryem Avcı (49) ile minibüste bulunan yolculardan Mine Göroğlu, Halil Emre Göroğlu ve Sevgi Filikçiyaralandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan otomobil sürücüsü Hüseyin Avcı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi, eşi Meryem Avcı Konya Numune, minibüsteki yaralılar ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Meryem Avcı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazadan yara almadan kurtulan minibüs sürücüsü Mustafa Göroğlu`nun otomobilin önündeki triportörün arkasından aniden önüneçıktığını söylediği ileri sürüldü

Öte yandan, otomobilde bulunan karı-kocanın bir yakının düğününe gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA