Yaralı Babasının Başında Gözyaşlarına Boğuldu

Adana`da 14 yaşındaki kızıyla alışverişe çıkan bir kişi karşıdan karşıya geçerken tansiyonu düşünce başüstü yere düşerek yaralandı.

Babası yere düşüp kanlar içinde kalınca gözyaşlarına boğulan küçük kızı vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Atatürk Caddesi Cemal Paşa Mahallesi`nde gerçekleşti. 47 yaşındaki İhsan Keleş, kızı 14 yaşındaki Sinem Nur Keleş ile birlikte alışverişe çıktı. Baba-kız Atatürk Caddesi`nde karşıdan karşıya geçerken baba Keleş yol ortasında birdenbire başüstü yere düştü. Bu sırada yoldan geçen 01 LJ 819 plakalı motosiklette Keleş`e çarpmamak için frene basıp durdu. O an Keleş`in kızı da dahil herkes kazaya motosikletin neden olduğunu zannetti

Babasını kanlar içinde gören Sinem Nur Keleş ne yapacağını bilemeden gözyaşlarına boğuldu. Hemen olay yerine gelen vatandaşlar ve polis hem yaralı babaya hem de çok korktuğu için ağlayan kızına müdahale etti. Bu arada, olay yerine çağrılan ambulansta hemen gelerek yaralıya müdahale etti. Babası baygın bir halde kanlar içinde yattığı için çok korkan Sinem Nur Keleş ise babasına bakarak ağlamaya devam etti. Keleş`i sağlık görevlileri ve vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Sinem Nur, sedyeye alınan veambulansa konulan babasının yanı başında ağlamaya devam etti. Yaralı ambulansla Adana Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Burada kendine gelen yaralı Keleş, motosikletin kendine çarpmadığını, tansiyonu düştüğü için yere düştüğünü ve kafasını vurduğunu kimseden şikayetçi olmadığını söyledi. Keleş`in kafasını dikiş atılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaynak: İHA