Kıskanç Sevgilinin Öldürdüğü Kadın 5 Gün Sonra Toprağa Verildi

Adana`da sevgilisi tarafından kıskançlık nedeniyle 18 yerinden bıçaklanarak öldürüldükten sonra cesedi bir araziye atıldığı için yabani hayvanlar tarafından parçalanan genç kadın, 5 gün sonra yakınları tarafından toprağa verildi.

Karataş ilçesine bağlı Adalı köyü ile Dalyan arasındaki Taşlıyolak mevkisinde vahşice öldürülmüş olarak bulunan Hollanda vatandaşı Hülya Güler cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Güler`i öldürdükten 14 gün sonra vicdan azabı çekip jandarmayı arayarak, "Ben birlikte yaşadığım Hülya Güler`i öldürdüm" diyerek cesedinin yerini söyleyip teslim olan Göksal P`nin (27), Güler`in halasının oğlu olduğu ve uzun süredir nikahsız olarak birlikte yaşadıkları belirlendi. Katil zanlısı Göksal P`niniddiaya göre cinayetten sonra aile çevresine ve arkadaşlarına cinayeti anlatarak, "Hülya beni aldatıyor. İnternette Hollanda`da yaşayan bir erkekle konuştuğunu gördüm, tartıştık. Beni aldatıp, terk etmek istediği için öldürdüm" dediği öğrenildi

Göksal P.`nin birlikte yaşadığı Güler`i tekrar Hollanda`ya dönmek için 3 Eylül günü havalimanına götürürken öldürdüğü tespit edildi. Ayrıca öldürülen Güler`in 11 yaşında bir çocuğunun da olduğu belirlendi. Göksal P. teslim olduktan sonra tutuklanırken, öldürülen Hülya Güler`in Adana Adli Tıp Kurumu morgunda 5 gündür bekleyen cesedi Amasya`dan gelen babası ile Hollanda`dan gelen ağabeyi tarafından teslim alınarak Asri Mezarlık`ta toprağa verildi. İki sevgiliden ise geriye mutlu günlerde çektirdikleri fotoğraflar kaldı.
Kaynak: İHA