"türkiye-avrupa Birliği Müzakere Sürecinde Son Durum" Konferansı

Bursa Valiliği, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) işbirliğiyle "Türkiye-Avrupa Birliği Müzakere Sürecinde Son Durum" Konferansı düzenlenecek.

26 Eylül Pazartesi günü yapılacak toplantıya işadamı ve sanayiciler, üst ve orta düzey yöneticiler ile akademisyenlerin katılımı bekleniyor.

BTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek Türkiye-Avrupa Birliği Müzakere Sürecinde Son Durum" Konferansı’nın açılış konuşmalarını BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, İKV Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem Nas, AB Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Cangir ve Bursa Valisi Şahabettin Harput yapacak.

Söz konusu konferans programına göre, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, “İllerimiz AB’ye Hazırlanıyor” Projesi kapsamında Valilik tarafından yürütülen Bursa Projesi’nin tanıtımını yapacak. Programın öğleden sonraki bölümünde, İKV Genel Sekreteri Nas, ‘Dünden Bugüne Türkiye-AB İlişkileri, Mevcut Durum ve Sorunlar’, İKV Proje Müdürü Çisel İleri ‘Katılım Müzakereleri Sürecinde Etki Analizleri’, İKV Kıdemli Uzmanı Can Mindek ‘Türkiye-AB Gümrük Birliği’, İKV Uzman Yardımcısı Damla Cihangir ise ‘AB Çevre Politikası ve Türkiye’nin Uyumu’ konularında birer sunum yapacaklar.