Niksar kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey'e uğurlandı

Tokat Niksar Kaymakamı Uğur Turan, düzenlenen vedalaşma yemeği ardından, yeni görev yeri Gaziantep'in Şahinbey ilçesine uğurlandı.

Niksar kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey'e uğurlandı

Niksar ilçesi Şöhretoğlu Düğün Salonu'nda, Niksar Kaymamlığı tarafından düzenlenen Niksar Kaymakamı Uğur Turan'a veda yemeğine; Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Tokat İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Yeni Niksar Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Niksar Belediye Başkan Yardımcısı Fazlı Bayram, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, Niksarlı vatandaşlar katıldı.
Yoğun bir katılımın gerçekleştiği, Niksar Kaymakamı Uğur Turan'a veda yemeğinin açılış konuşmasını Niksar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Şöhretoğlu yaptı. Şöhretoğlu, "Sayın kaymakamım, sizler Niksar'da yaptığımız işlerde hep yanımızda oldunuz. Niksar ekonomisine can simidi oldunuz. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarıılar dilerim." diye konuştu.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz da Niksar Kaymakamı Uğur Turan'ın görevine sadakatle bağlı olduğunu, bazen kendisinden gelen taleplere yetişilemedini ifade etti. Yılmaz, "Yeni görev yeri olan Şahinbey'de de aynı başarıyı yakalayacağından eminim ve kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum." şeklinde sözlerini tamamladı.

Niksar Kaymakamı Uğur Turan ise hitaplarında Niksar'da yapmak istedikleri birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının aynı şekilde devam etmesi gerektiğinden, halkla iç içe omuz omuza çalışmaya çalıştıklarından, bazen gözyaşlarına boğularak ve salondakileri de göz yaşlarına boğarak Niksar'dan ayrılırken ne kadar zorlandığını, fakat vazife neyi gerektiriyorsa yapacağını ifade etti. Turan, veda yemeğine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, vedalaştı.

Daha sonra, Kaymakam Uğur Turan'a çeşitli hediyeler takdim edildi. Yenilen yemeklerin ardından tören sona erdi.