Kırmızı ışıkta geçince az daha canından oluyordu

Eskişehir'in en işlek caddesinde kırmızı ışığa aldırmayarak yoluna devam eden motosiklet sürücüsü, hızını alamayarak yan yoldan çıkan arabaya çarptı.

Kırmızı ışıkta geçince az daha canından oluyordu
Kazanın etkisiyle yere düşen sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapılırken, sürücü, hastanede tedavi altına alındı. Kaza anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Eskişehir Odunpazarı ilçesinde, Atatürk Caddesi ile Şair Fuzuli Caddesi kesişiminde meydana gelen kazada, Ahmet Aktaş (58) idaresindeki plakasız motosiklet, kırmızı ışık yanmasına rağmen Atatürk Caddesi’nden yoluna devam etti.
Bu sırada, Şair Fuzuli Caddesi yönüne yeşil ışık yanması üzerine Bora Çinkaylar idaresindeki 26 RE 094 plakalı otomobil Atatürk Caddesi'ne çıktı. Aşırı hızlı olan Ahmet Aktaş, yola çıkan otomobili görmesine rağmen motosikleti durduramadı ve otomobile çarptı. Motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisi ile yere düştü. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı Ahmet Aktaş hastaneye kaldırdı. Polis, olayla ilgili çalışmalarına devam ediyor.