Alp Erdem Elektrik, Tesyap İle İşbirliğine Gitti

İzmirli elektrik taahhüt firması Alp Erdem Elektrik, İstanbullu Tesyap Elektromekanik ile gerçekleştirdiği ticari işbirliğiyle inşaat projelerinde daha etkin rol oynayacak.

Alp Erdem Elektrik, Tesyap İle İşbirliğine Gitti
Alp Erdem Elektrik Genel Müdürü Aziz Demir, gerçekleştirilen anlaşmayla müşteri taleplerine daha çabuk ve geniş kapsamlı cevap vereceklerini söyledi.

İnşaat firmalarının genelde İzmir’den İstanbul’a yöneldiği görüşünü aktaran Demir, Tesyap’la gerçekleştirdikleri işbirliği ile bu durumun tersine döneceği görüşünü dile getirdi. Aziz Demir, “Tesyap’la başlattığımız ticari birlikteliği bir yıllık süre içinde tek çatı altında birleştireceğiz. Tesyap Elektromekanik ısıtma, soğutma, havalandırma sistemleri, güneş enerjisi sistemleri, LPG ve doğalgaz tesisatları, bina otomasyon ve sıhhi tesisat sistemleri alanında uzman. Bu yıl içinde yaşama geçirilen Zorlu Karayolları Hasdal Yerleşkesi’nin inşaasında Tesyap ile beraber binanın hem elektrik hem de mekanik donanımlarını yaşama geçirdik. Sadece İstanbul’da değil Ege bölgesinde de elektrik işlerinin yanında mekanik taahhüt işlerinde de güçlenerek hizmet yelpazemizi genişletiyoruz.” ifadelerini kullandı.

İzmir’in bugüne dek yatırımlardan yeterince pay alamadığını söyleyen Demir, yapımı devam eden İzmir–İstanbul otobanı projesiyle beraber İzmir’e olan ilgide artış olduğunu açıkladı. Gelecek inşaat yatırımları ve yeni projelerle İzmir’in bir şantiye kent görünümünde olacağını ifade etti.

2010 yılında İstanbul’da açtıkları ofisle sektörde önemli bir ivme kazandıklarını ve cirolarını arttırdıklarını ifade eden Aziz Demir, Alp Erdem Elektrik olarak Folkart Mavişehir, Medical Park İzmir, Medical Park Etiler, Piri Reis Üniversitesi, Söke Novada Outlet, Söke Kipa, Marmaris Kipa, Ağaoğlu My Towerland ve Gebze Center gibi büyük projelerin elektrik taahhüt işlerini yürüttüklerinin bilgisini verdi. Demir, sektörde başarılı uygulamalarıyla tanınan Tesyap’ın THY, Teknosa, Arkas, Akbank, Carrefour, Vodafone, Zorlu, Genpa, Koçtaş, Şişecam gibi alanında lider isimlerin gerçekleştirdiği projelerde imzası bulunduğunu sözlerine ekledi.