Semerkand Dergisi Akyazı Temsilciliğinden İftar

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde Semerkand dergisinin temsilciliği açılışının ardından ilk iftar yemeğini Kuzuluk Kaplıca Evleri Restaurant’da verildi.

Semerkand Dergisi Akyazı Temsilciliğinden İftar
Akyazı İlçe protokolünün katıldığı iftar programına Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur, İlçe Tapu Müdürü Serkan Gençoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Abdülhamit Güneş, Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Nail Kahveci, ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, İlçe Tarım Müdürü Murat Özer, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Öz, Sakarya TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Akyazı’da faaliyet gösteren basın mensupları ve Semerkand hizmetlerinin yürütülmesinde Akyazı’da emeği geçen esnaf ve iş adamları ve Ayrıca Semerkand Dergisi Türkiye Sorumlusu Yaşar Karaali ve Akyazı’dan sorumlu yardımcısı İsa Özel’de İstanbul’dan katıldı.

Yenilen iftar yemeğinin ardından ilçe müftüsü Mehmet Şenokur’un duası sonrası Akyazı Semerkand Temsilciliği’nin sorumlusu Erdinç Bora, ilk iftar programına katıldı ve bundan duyduğu mutluluğu yemeğe katılan herkesle paylaşıp teşekkür etti.

İlçe protokolünden ve derginin yönetiminden bir çok insanın katıldığı iftar yemeği, Semerkand Dergisi Akyazı Temsilciği’nin yapmış olduğu hizmetleri gösteren bir slaytla sona erdi
Kaynak: İHA