Katar Emri Başbakan Ziyareti Sonrası Bodrum’a Tatile Geldi

Katar Emri Şeyh Hamad Bin Halife El Thani, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile görüşmesinin ardından Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile geldi.

Katar Emri Başbakan Ziyareti Sonrası Bodrum’a Tatile Geldi
Dün sürpriz bir şekilde İstanbul’da Başbakan Erdoğan ile 1,5 saat görüştükten sonra şehirden ayrılan Katar Emri Şeyh Hamad Bin Halife El Thani 1 haftadır Bodrum’da demir alan ``Katari`` isimli dünyanın en lüks motoryatları arasında gösterilen motoryatına geldi.

Katar Emri bayramın ilk günü Bodruma geldi. Bugün Öğle saatlerinde yattan çıkarak Bodrum`da bir restoranda et yemeği yedi. Yoğun güvenlik önlemleri altında restorana gelen emir yemek yedikten sonra, restoranın arka kapısından kaçarak havaalanına gitti. Bayramın ilk günü İstanbula’a gelen Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife El Thani, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüştükten sonra bayramın ilk günü geç saatlerde Bodrum’a geldi. Diğer yandan mega yattan yaklaşı 300 bavul dolusu eşya 3 adet kamyonete yüklendi

Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife El Thani Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife El Thani’nin mega yatı Katara, dünyanın en büyük yatları sıralamasında ilk 10’a giriyor. 124 metre uzunluğundaki süper lüks yatta 64 personel görev yaparken, helikopterden, sürat botlarına ve otomobillere kadar pek çok araç bulunuyor.

Bu arada araçtan indirilen Motosikletler ise dikkat çekti. Restoranda yemek yemeye giderken Katar emrini koruyan koruma araçlarından biri çevre yolunu kapatınca basın mensupları ve diyer araçlar kaza tehlikesi geçirdi.
Kaynak: İHA