Uğur Arslan Şiirlerini Şehitler İçin Okudu

Bursa’da gerçekleştirilen ‘Temaşa-i Ramazan’ programı, ekranların sevilen yüzü Uğur Arslan’ı ağırladı.

Arslan, en beğenilen şiirlerini vatan uğruna canlarını feda eden şehitler için okuyarak, duygusal anlara imzasını attı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Merinos Parkı’nda gerçekleştirilen ‘Temaşa-i Ramazan’ programında sahneye çıkan Uğur Arslan, Bursalılara içini döktü. ‘Su gibi’ adlı şiiriyle sahneye çıkan Arslan’ı, binlerce kişi ilgiyle dinledi. Uğur Arslan, kendisini sevenleriyle buluşturan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, programında okuduğu tüm şiirlerini şehitlere ve annelerine armağan etti.
Bursa’da hayranlarının gönlünü bir kez daha fethederken aynı zamanda duygusal bir programa da imzasını atan Arslan, "Bu gece tüm şiirlerimi şehitler, aileleri ve anneleri için okuyorum. Şehitler bu vatan için canlarını veriyorlar. Bugün de İnegöl’de bir kardeşimiz şehit olmuş. ‘Er Mektubu’ ve ‘Her şey Vatan İçin’ şiirimi onun için okuyorum." dedi.


"DENİZ FENERİ İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM"
Ramazan ayının maceralı ve sıkıntılı başladığını ifade eden Uğur Arslan, Deniz Feneri Derneği sebebiyle yaşadığı zor günleri anlatarak, "Hayatımda her şeyi ve her yeri gördüm. Bir nezarethaneyi görmemiştim, sağ olsunlar onu da gördüm ve görmekle kalmadım 4 gün nezarethanede kaldım. Bu zamanlarda insan ne çok sevildiğini, ne kadar çok dostu olduğunu ve arkasında ne çok dua edeni olduğunu anlıyor. Dualarınız için hepiniz sağ olun. Ben suçsuzum demeyeceğim. Ben bir şey yapmam demeyeceğim. Siz beni biliyorsunuz, tanıyorsunuz. Yaklaşık 15 yıldır ekrandayım. Siz ekrandaki bir insanın gözüne baktığınızda onun ne kadar yalan olduğunu, neyi yalan söylediğini anlarsınız. Bana ‘Deniz Feneri’ni yaptığına pişman mısın?’ diye soruyorlar. 2,5 milyon dua almışım, ben pişman olur muyum? Bu duaları ben gördüm, bizzat duydum." diye konuştu.


"PİŞMAN DEĞİLİM"
Arslan, yeniden bir yardım derneği kurulması teklifine sıcak bakacağını da örnekleyerek, "Bugün birileri gelip yeniden bir yardım derneği kuracağını, ihtiyaç sahiplerine yardım edileceğini, 2,5 milyon kişinin duasının alınacağını ancak derneğin bu faaliyetlerinden 10 – 12 yıl sonra nezarette yatacağımı söylese ben yine de varım derim. Pişman değilim. Ben yanlış bir şey yapmadım. Hep dua duydum, hep iyilik gördüm. İyi şeyler yapıldı. Onlar yalan değil. Bugün Bursa’nın, Samsun’un köylerinde açılmış okullar yalan değil. Afrika’da açılan hastaneler, su kuyuları yalan değil. Günümüzde sert bir siyasi kavga var, bazı şeyler buna kurban oldu. Olsun, insan 2,5 milyon dua için her şeye katlanır, katlanırız da gerekirse." şeklinde konuştu.