Kktc Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş`ın Sağlığına Kavuşması İçin Gazimagosa`da Toplu Dua Edildi

KKTC`de bulunan Osman Fazıl Polat Paşa Camii Yapımı ve Bakımı Derneği organizasyonunda, tedavisine Ankara`da devam edilen KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş`ın sağlığına kavuşması için dün akşam Gazimağusa`da Osman Fazıl Polat Paşa camii kamelyasında iftar yemeği düzenlenerek, dua edildi.

İftar öncesinde Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş`ın sağlığına kavuşması için dualar edilirken, Denktaş`ın toplum için yapmış olduğu fedakarlıklara vurgu yapıldı.

Osman Fazıl Polat Paşa Camii Yapımı ve Bakımı Derneği Başkanı ve Kıbrıs Barış Harekatı Gazisi Hacı Abdurrahman Ömeroğlu konuşmasının başında, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş`ın camii bakım ve onarımına geçmişte yapmış olduğu katkıları anımsatarak, bunların göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.

Rauf Denktaş`ın çoğu kez camiyi ziyaret ederek, sorunlarını yerinde tespit ettiğini belirten Ömeroğlu, konuşmasının devamında şu an sağlık sorunu nedeniyle Ankara`da tedavisinine devam edilen Rauf Denktaş`a acil şifalar diledi.

Ömeroğlu konuşmasının sonunda ise Kurucu Cumhurbaşkanının sağlığına yeniden kavuşması için dualar ederek, "Kıbrıs Türk Halkı`nın Lideri Rauf Raif Denktaş inşallah en kısa sürede doktorlarının ve sevenlerinin dualarıyla ayağa kalkacak ve yeniden aramızda olacak inancındayız" dedi.
Kaynak: İHA