Hidrosefali Hastası Çocuk Sydv`nin Desteğiyle İyileşiyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde hidrosefali (beyinde su toplanması) hastası 3 yaşındaki Nazlıcan Yiğit Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)`nın desteğiyle iyileşiyor.

Hidrosefali Hastası Çocuk Sydv`nin Desteğiyle İyileşiyor

SYDV`ye 1,5 ay önce başvuran anne Hülya Yiğit, kızı Nazlıcan Yiğit`in tedavisi için yardım talebinde bulundu. Yapılan yardım ve maddi destekle Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi`ne götürülen küçük Nazlıcan, başarılı bir operasyon geçirdi. Ankara’ya 6 ayda bir kontrole gidecek olan Nazlıcan`ın her geçen gün sağlığına kavuştuğu bildirildi.
Kızının sağlığıyla ilgili gelişmeleri ve sevincini paylaşmak için Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk`u ziyaret eden anne Hülya Yiğit, "Çok mutluyum. Allah yardımseverlerin eksikliğini vermesin." dedi. Anne Yiğit, kızının tedavisinde öncü olan Kaymakam Pamuk`a teşekkür çiçeği verdi.
Yiğit ailesinin sevincinin kendi sevinçleri olduğunu belirten Kaymakam Muhittin Pamuk da "Başınız ne zaman dara düştüğünde kapımızı çalabilirsiniz. Ayrıca tedavi bitene kadar elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Çocuğunuzun tedavisi ile alakalı da beni de bilgilendirirseniz sevinirim." diye konuştu.