Kaymakam Köy İftarlarında Vatandaşların Sorunlarını Dinliyor

Ankara Şereflikoçhisar Kaymakamı Hasan Kürklü, Ramazan ayı dolayısıyla katıldığı köy iftarlarında köylünün sorunlarını dinliyor.

Kaymakam Köy İftarlarında Vatandaşların Sorunlarını Dinliyor
Daire müdürleri ile birlikte köy iftarlarına katılan kaymakam, sorunları yerinden dinleyerek iftara katılan müdürleri ile birlikte sorunlara çözüm buluyor.

Şereflikoçhisar Kaymakamı Hasan Kürklü, program dahilinde belirlenen köylere giderek hem iftarını yapıyor hem de köylülerin sorunlarını iftara katılan müdürlerin yanında çözüm buluyor. Her akşam farklı bir köyde köylülerle iftar sofrasına oturan kaymakam ve beraberindeki müdürler, köy iftarlarına Ramazan ayının sonuna kadar devam edecekler. Köylülerin sorunlarını yerinde Kaymakam Kürklü, maksatlarının vatandaşlarla bütünleşmek, yaşantılarını, sorunlarını yerinde görüp devletin imkanları doğrultusunda yardımcı olmak olduğunu söyledi. Daire müdürleri ile birlikte köy halkı ile beraber iftar yaparak onlara, her zaman yanlarında olduklarını ve sorunlarının çözümü için irtibat halinde olacaklarını belirten Kürklü, şöyle konuştu: "Bu güzel aydı fırsat bilerek, birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde vatandaşla bütünleşmek istiyoruz. İftarlara daire müdürleri ile birlikte katılarak, köylünün sorunlarını birebir muhatabı ile çözmeye çalışıyoruz. İftar programı kapsamında gittiğimiz köylerde, ihtiyaç sahibi aileleri de ziyaret ederek onlara yardımcı oluyoruz."
Köylerine kaymakamla birlikte iftara gelen daire müdürlerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden köylüler, yapılan iftar programı ile birlikte köylerinde hem bir manevi havanın oluştuğunu hem de iftarda sorunlarına çözüm bulunduğunu belirterek mutluluklarını dile getirdi.