Tümsiad İftar Yemeğinin Parasını Afrika`ya Gönderdi

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini Afrika’da açlık çeken insanlar için iptal etti.

Tümsiad İftar Yemeğinin Parasını Afrika`ya Gönderdi
Yemeğin bedeli de Afrika`ya gönderildi.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kızılay’ın başlattığı SMS ile yardım projesini desteklediklerini söyleyerek, üyelerine Somali’ye yardım çağrısında bulundu.
Köse, “Dinimiz yardımlaşmaya önem vermektedir. Sivil toplum kuruluşları ve hükümet nezdinde yapılan bağışları takdirle karşılıyoruz” ifadesini kullandı.
Deniz Köse, askerlerin şehit edilmesini de şiddetle kınadığını açıkladı. Köse, “Milli birlik ve beraberliğimize yönelik gerçekleştirilen hain saldırılar bizleri yüreğimizden vurmuştur. Acımız derin ve büyüktür. Bu menfur saldırıyı kınıyor ve lanetliyorum. Kandil, Hakurk, Avasin-Baysan ve Zap’ta örgüte ait 28 hedefin havadan 96 hedefin de topçu atışıyla vurulması Türk Milletinin yüreğine su serpmiştir. Bu insanlık dışı eylemlerin sona erdirilebilmesi için ortaya konulan iradeyi destekliyor ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.” dedi.