Kumlucalı Çocuklar Ramazan Etkinliğinde Neşeli Anlar Yaşadı

Bartın’ın Ulus İlçesi Kumluca Belde Belediyesi tarafından ilk kez Ramazan etkinlikleri düzenlendi.


Ulus İlçe Müftülüğü ilahi korosunun sahne aldığı etkinliklerde, Kumlucalılar semazen gösterisini ilgiyle takip etti. İftar saatinde de Kumluca Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu`nun bahçesini dolduran vatandaşlar birlikte iftar coşkusunu yaşadı. İftar yemeği sonrasında da çocuklar Karagöz-Hacivat gösterilerinde neşeli anlar geçirdi.
Etkinliğe Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus İlçe Kaymakamı Ali Fuat Atik, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Ulus İlçe Müftüsü Hızır Yağcı, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, muhtarlar ve Kumlucalılar katıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, belediye olarak Ramazanı en güzel şekilde değerlendirmek istediklerini ve Kumlucalıları etkinliklerde bir araya getirerek manevi havayı birlikte solumayı amaçladıklarını söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç ise konuşmasında, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu, bu ayda yardımlaşma duygularının çok daha öne çıktığını belirterek, Afrika’da açlık sıkıntısı çeken insanlara yardım elinin uzatılmasının ihmal edilmemesini istedi. Milletvekili Tunç, son terör olaylarının Ramazan sevincimize gölge düşürdüğünü belirterek; “Ülkemizin süper güç olmasını istemeyenlerin başımıza ördüğü bir tuzakla karşı karşıyayız, millet olarak kökeni ne olursa olsun bu oyunun farkındayız ve bu tuzaklara düşmeyeceğiz, demokrasiden taviz vermeden, terörle mücadeledeki kararlığımız artarak devam edecektir” dedi.