Küçük Sırlar 54. bölüm fragmanı izle

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Küçük Sırlar 54. bölümüyle 19 Ağustos Cuma akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte Küçük Sırlar 54. bölüm özeti ve fragmanı...

Küçük Sırlar 54. bölüm fragmanı izle
Küçük Sırlar, Küçük Sırlar dizisi, Küçük Sırlar dizisi izle, Küçük Sırlar dizisi son bölüm, Küçük Sırlar dizisi son bölüm izle, Küçük Sırlar dizisi en son bölüm, Küçük Sırlar dizisi en son bölüm izle, Küçük Sırlar dizisi 54. bölüm, Küçük Sırlar dizisi 54. bölüm izle, Küçük Sırlar dizisi 54. bölüm fragmanı, Küçük Sırlar dizisi 54 bölüm fragmanı izle, Küçük Sırlar dizisi 19 Ağustos, Küçük Sırlar dizisi 19 Ağustos bölümü izle, Küçük Sırlar dizisi Star Tv izle, Küçük Sırlar Star Tv,

Küçük Sırlar 54. bölüm fragmanı izle

Küçük Sırlar 54. bölüm fragmanı izle

Küçük Sırlar dizisinin 54. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Küçük Sırlar 53. bölüm özeti.

Ayşegül ve Çetin havuzda baş başayken, Su tarafından gizlice videoya çekildiklerini fark etmezler. Su müthiş bir koz yakalamanın heyecanıyla oradan çıkar. Artık oyunu o yönetecektir. Ayşegül'ü arar ve Çet'le ilişkisini bildiğini, delili olduğunu söyleyerek Ayşegül'ü tehdit eder.

Ayşegül bu ilişkinin ortalığa dökülmesini istemiyorsa Su'dan ve Demir'den uzak duracaktır. Ayşegül ilk kez büyük bir darbe yemektedir. Üstelik Çetin bunu öğrenirse, hırsı yüzünden ilişkilerini tehlikeye atmış olduğu için onu kaybedebilir.
Fikriye yolculuktan geri döner. Demir ve Su'yu konuşmak üzere bir yemeğe çağırır. İki sevgili yakalandıklarından emin Fikriye'nin gazabına karşı ortak bir plan yapmaya çalışırlar.

Neslişah Ömer'in Biricik'le iş yapmasını yasaklamaya kalkar ama bu Ömer'in iyice gerilmesine sebep olur. Kavga ederler. Neslişah Biricik'le yüzleşmeye karar verir. Bunu duyan Ömer iyice kızar ve evi terk edip otele yerleşir. Otelde karşılaştığı Biricik'in şevkatli hali Ömer'i etkiler.

Heves Saygın'ın onu Arzu ile aldattığından emin intikam planları yapmaktadır. Ama Ayşegül'ün bu konuyla ilgili başka hesapları vardır. Su'yu durdurmak için Arzu'ya yanaşır. Ayşegül, Arzu'nun hala Ali'ye aşık olduğunu anlar. Ali'nin aşkını ona geri verme vaadiyle Su'ya ihanet etmesini ister. O video kaydını Su'yun telefonundan silmelidir. Ali'ye bir türlü ulaşamayan Arzu'nun içi içini yer. Sonunda Ayşegül'e yenilir ama bu herkes için sonun başlangıcı olacaktır.

Küçük Sırlar 54. bölüm fragmanı izle