Kaymakamlık Personeli, 82 Yaşındaki Hasta İçin Kapak Topladı

Hasankeyf ilçe Kaymakamlık personeli ile ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polisler örnek bir çalışmaya imza attı.

Kaymakamlık Personeli, 82 Yaşındaki Hasta İçin Kapak Topladı
İlçedeki tüm pet şişelerin kapaklarını toplayan kamu çalışanları belediyeye teslim ettikleri kapak karşılığında Sarıyer Belediyesi’nden tekerlekli sandalye alarak 82 yaşındaki yatalak hastaya hediye etti.

Hasankeyf Kaymakamlığı`nda görevli kamu personeli ile polisler, 82 yaşındaki yatalak hasta Remziye Cebesoy`a tekerlekli sandalye kazandırmak için örnek bir çalışma başlattı. Yaklaşık 6 ay boyunca ilçedeki tüm pet şişe kapaklarını toplayan kamu personeli, topladıkları kapak sayısı 6 bin 950`ye ulaşınca plastik şişe kapaklarını İstanbul Sarıyer Belediyesi`ne teslim edip karşılığında tekerlekli sandalye aldılar.

Hasankeyf Kaymakamlığı`nda görevli kamu personeli ve emniyet amirliği personelinin elbirliği ile başlattıkları kampanyada İstanbul Sarıyer Belediyesi`nden kazandıkları tekerlekli sandalyeyi İlçe Kaymakamı Cevat Uyanık ve İlçe Emniyet Amiri İbrahim Şahin, ilçe merkezinde yaşayan Remziye Cebesoy `a teslim etti.

Engelli vatandaşı sevindiren kamu görevlileri, polis teşkilatı ile katkıda emeği geçen herkese teşekkür eden İlçe Kaymakamı Cevat Uyanık "Maddi değeri küçük, manevi değeri büyük olan bu yardımlarından dolayı duyarlı davranan tüm memur arkadaşları tebrik ediyorum. Kapak toplayarak bir engelli vatandaşın tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağlamaları örnek bir davranıştır. Kaymakamlık olarak her zaman engellilerin ve yaşlıların hizmetindeyiz. Engelli vatandaşlar ihtiyaçları olduğu zaman bize bildirdikleri takdirde sıkıntılarını çözmeye çalışacağız." diye konuştu.

Kaymakamın ziyaretlerinde Remziye Cebesoy ayrıca battaniye ve buzdolabı talebinde bulundu. Bunun üzerine İlçe Kaymakam Cevat Uyanık, talebin yerine getirilmesi için gerekli talimatları verdi.