Farklı Dinlerin Temsilcileri, İlk İftarda Buluştu
Farklı dinlerin temsilcileri, Ramazan ayının ilk iftar yemeğinde, Şişli Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında bir araya geldi.

Mustafa Sarıgül, Ramazan ayının sevgi ve paylaşım ayı olduğunu belirterek, "İslam dini, barış ve hoşgörü dinidir. Barış dolu bir dünyada tüm insanlarla kardeşçe yaşamak dileğiyle, İslam âleminin Ramazan ayını sevgi ve dostluk temennileriyle kutluyorum" dedi.
Bir günde üç bin kişinin iftarını yapacağı çadır, aynı zamanda yüzlerce kişinin orucunu açmak için kumanyaların dağıtılacağı bir merkez olarak da hizmet verecek. Ayrıca Şişli Belediyesi, her akşam ilçenin ekonomik düzeyi düşük mahallelerine ve okul yurtlarına kumanya ve erzak yardımında bulunacak. Yemek dağıtım sayısıyla birlikte erzak yardımı yapılan kişi sayısının toplam 50 bini bulması amaçlanıyor.
