Belediye 885 Kişiye Sıcak Yemek Dağıtacak

Bartın Belediyesi, aş evi aracılığıyla Ramazan ayı boyunca 885 kişiye sıcak yemek dağıtacak.

Belediye 885 Kişiye Sıcak Yemek Dağıtacak
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın aş evini ziyaret etti. On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Bartın‘da fakir ve yardıma muhtaçlara belediye aş evi tarafından sıcak yemek dağıtılacağı belirtildi.

Bartın Belediye Başkanı Akın, her sene olduğu gibi 1995 yılından beri süre gelen evlere kadar ulaştırdıkları iftarlık ve sahurlukların başladığını belirterek "850 kişiye bugün sahur ve iftarlık dağıtacağız. Tabi burası belediye ve daha çok hayırsever vatandaşların katkıları ile zekatlar, fitreler verilerek gerçekleştirilen bir aş evimizdir. Bu senede burada devam edeceğiz. Seneye inşallah daha modern bir aş evimiz olacaktır. Seneye büyük ihtimal buralar yıkılmış olacak. Ramazan bolluk bereketlik

demektir. Bolluk bereketlik ayında mağfiret ayında iyi şeylerle karşılaştırsın. Allah‘ım bolluk bereketlik versin" dedi.

Yapılan açıklamanın ardından Belediye Başkanı Cemal Akın, dağıtımı yapılacak sıcak yemekleri sefer taslarına koydu. Fakir ve yardıma muhtaçların bugün yemeğinin patatesli tavuk haşlama, pilav ve çorbadan oluştuğu öğrenildi.

Kaynak: İHA