İki Aile Arasında Arazi Sulama Kavgası Kanlı Bitti

Şanlıurfa‘nın Yaylak Beldesi‘ne Kaçarsalıca Köyü‘nde iki aile arasında arazi sulama anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahla çatışmada, 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Yaylak Beldesi‘ne bağlı Kaçarsalıca Köyü‘nde meydana geldi. İddiaya göre, Kaymaz ile Kara aileleri arasında arazi sulama anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kaymaz ailesi ile Kara ailesi arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Arif Kaymaz, Halil Kaymaz ve Emrah Kaymaz ile Mehmet Kara, ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Olay yerine kısa sürede giden jandarma ekipleri kavgayı ayırmaya çalışırken, yaralılar ise ambulanslarla Bozova

Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı. Yaralılardan, Mehmet Kara, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, durumlara ağır olan, Arif Kaymaz Halil Kaymaz, Emre Kaymaz ve ismi öğrenilemeyen bir kişi Şanlıurfa‘da bulunan Hastanelere kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olası bir duruma karşı hastane önünde güvenlik önlemleri aldı.

Öte yandan, Jandarma ekipleri olayın yaşandığı köyde olası bir duruma karşı geniş güvenlik önlemleri alırken, hayatını kaybeden Mehmet Kara‘nın cenazesi otopsisi için Adana Adli Tıp Kurumu‘na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İHA