Vali Şentürk: Eğitime Yapılan Katkı En Büyük Katkıdır

Yozgat Valisi Necati Şentürk, eğitime yapılan katkının en büyük katkı olduğunu, bütün sorunların eğitimle çözülebileceğini söyledi.

Yozgat Valisi Necati Şentürk, eğitime yapılan katkının en büyük katkı olduğunu, bütün sorunların eğitimle çözülebileceğini söyledi.

Yozgat Valiliği toplantı salonunda imzalanan protokol ile hayırsever Mustafa Altan ve arkadaşları, Yenifakılı ilçesinde yapılacak olan 5 derslikli anaokulu için 130 bin TL bağışta bulundu.

İmza töreninde konuşan Yozgat Valisi Necati Şentürk, eğitimi önemine vurgu yaparak, eğitimli toplumların her bakımdan refah seviyesinin yüksek olduğu ve gelişmesini sürdürdüğünü belirtti.

Vali Şentürk, "Yozgat, eğitim başarı seviyesinin yükselmesine eğitme okul yaptırarak destek olan, katkı sağlayan tüm hayırsever iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. En büyük katkı eğitime yapılan katkıdır. Bugün de hayırsever iş adamımız ilçemize yapılacak olan anaokulu için yardımda bulundu, kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Hayırsever Mustafa Altan da Vali Şentürk’e kendilerine gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür ederek, "Biz yavrularımızın daha iyi eğitim almalarına yardımcı olmak için çam sakızı çoban armağanı olarak böyle bir katkıda bulunduk. İnşallah, bu katkılarımız bundan sonra da devam edecek." diye konuştu.

Yenifakılı ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu bahçesine, İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) sponsorluğunda, hayırsever Türkiye İş Kadınları Derneği tarafından yapılacak olan 5 derslikli anaokulu için yapılan 130 bin Türk Lirası bağışın protokolü Vali Necati Şentürk ve hayırsever Mustafa Altan arasında imzalandı.

Protokol sonrası Vali Necati Şentürk, bağışta bulunan hayırsever Mustafa Altan ve arkadaşları Bülent Divrik ile Fatih Top’a teşekkür etti.