Canım Babam 7. Bölüm özeti ve fragmanı

ekranların beğenilerek izlenen dizisi Canım Babam 7. Bölümüyle 07 Temmuz Perşembe akşamı Showe Tv ekranlarında olacak. İşte Canım Babam 7. Bölüm özeti ve fragmanı...

Canım Babam 7. Bölüm özeti ve fragmanı
Canım Babam dizisinin 7. Bölüm özeti Show Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Pınar bir oyuncu ajansı tarafından keşfedilir ve bir dizide üç bölüm oynamak üzere teklif alır. Pınar'ın ilerde kendisi gibi doktor olmasını hayal eden Kerem önce buna izin vermez. Ama daha sonra Cansu ve ailesinin devreye girmesiyle evet demeye mecbur kalır.

Kerem evet der ama bir yandan da Pınar'ın bu işten kovulmasını sağlayacak bir plan arar. Sonunda kızının kostümüne kaşınma ilacı dökmeye fikri çıkar ortaya, böylece oynayamayacak ve işten atılacaktır. Ancak bu amaçla çekim platosuna giden Kerem ve Alev'in yakalanmasına ramak kalır. Çareyi kılık değiştirmekte bulan Alev bir erkek, Kerem ise kel bir adam kılığına girer. Onları renkli olaylar beklemektedir.

Öte yandan Cansu da kendi oyunculuk hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulmuştur. Dizide küçük bir rol alan Cansu, bu işten sandığı gibi mutlu olmaz. İşin en güzel kısmı, flört ettiği gizemli yabancı olur.İsmet ve Kısmet de bu oyunculuk macerasına senaryo yazarları olarak katılınca ortaya şenlikli bir macera çıkar.Naz ve Ömer'e göz kulak olmaya çalışan Hadi'yi ise eğlenceli dakikalar beklemektedir.