Aziz Yıldırım’In Kaldığı Hastane Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve Kardiyoloji Enstitüsü’nde tedavi gören Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı çok sayıda kişi ziyarete geldi.

Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve Kardiyoloji Enstitüsü’nde tedavi gören Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı çok sayıda kişi ziyarete geldi. Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir ve asbaşkanlar Murat Özaydınlı ile Abdullah Kiğılı hastaneye giriş yaptı. Yöneticiler gazetecilerin sorularını cevaplamadı. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Yıldırım’ın moral olarak iyi gözüktüğünü ve kendisini güler yüzlü bir şekilde karşıladığını dile getirdi.

    Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmada ismi yer alan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım‘ı tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü’ne çok sayıda kişi ziyarete geldi. Fenerbahçeli Nihat Özdemir ve asbaşkanlar Murat Özaydınlı ile Abdullah Kiğılı, girişte basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Özdemir, "Açıklama yapacak bir şey yok." dedi.

     Yıldırım‘ı ziyaret etmek için son olarak Selami Öztürk geldi. Öztürk, Yıldırım’ın moral olarak iyi gözüktüğünü ve kendisini güler yüzlü bir şekilde karşıladığını dile getirdi. Öztürk, “Doktorlardan izin aldıktan sonra görüşme fırsatım oldu. Gözaltı kararının kaldırılmasının ardından görüşme serbest oldu. Sağlık durumuyla ilgili doktorlarla görüşmedim. Çok güler yüzlü, bütün arkadaşları güler yüzlü karşıladı.” diye konuştu.