Kepez Belediyesi, Muhtarları Çanakkale Ve Bursa‘ya Götürdü

Antalya‘nın Kepez Belediyesi, ‘birlikte çalışma’ anlayışını pekiştirmek amacıyla ilçedeki muhtarlara yönelik Çanakkale ve Bursa gezisi düzenledi. İki otobüsle yapılan etkinliğe 50’ye yakın muhtar katıldı.

Antalya‘nın Kepez Belediyesi, ‘birlikte çalışma’ anlayışını pekiştirmek amacıyla ilçedeki muhtarlara yönelik Çanakkale ve Bursa gezisi düzenledi. İki otobüsle yapılan etkinliğe 50’ye yakın muhtar katıldı.

        Kepezli muhtarlar uyum içersinde çalıştıklarına işaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü söz konusu organizasyonu Çanakkale ruhunu yaşatmak, kaynaşmayı, dayanışmayı artırmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Gezi için Çanakkale ve Bursa’nın seçilmesinin önemli olduğuna değinen Tütüncü, şunları söyledi: “Çanakkale bize şunu anlatıyor: Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece dize getiremeyeceğimiz hiçbir düşmanımız, çözemeyeceğimiz hiçbir problem yok. Bu ziyaretle bunu yakından gördük. Bir bakıyorsunuz Üsküp’ten, bir bakıyorsunuz Anadolu’nun birçok ilinden Mehmetçikler, Çanakkale’de aynı ülkü ile düşmanla mücadele ettiler; birlik ve beraberlik içerisinde zafer elde edebilmenin mücadelesini verdiler.”

     Bu gezilerin birlik ve beraberliğe katkı sağlayacağını vurgulayan Tütüncü, “Gezi boyunca birçok güzelliği paylaştık. Bu da aramızdaki kardeşliğe, dostluğa ve sevgiye çok farklı bir boyut kazandırdı. Bu gezinin çalışmalarımıza olumlu yansımaları olacağına inanıyorum.” diye konuştu.

        Muhtarlar Deneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş de 18 yıllık muhtarlık döneminde bir belediye başkanının, muhtarları geziye götürmesine ilk kez tanık olduklarını açıkladı. 253 bin şehidin yattığı bir yeri ziyaret etmenin kendilerini duygulandırdığını ifade eden Büyükkeleş, “Bursa’da Osmanlı Devleti’nin yaptırdığı eserlerle de gururlandık. Sayın Tütüncü, her zaman Kepez Muhtarlar Derneği’nin yanında. Bu gezi birlik ve beraberliğimiz pekiştirdi.” dedi.

        Geziye Başkan Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş ile ilçedeki muhtarlar katıldı.