Ak Parti’Den Yenişehir’E Teşekkür Ziyareti

AK Parti Bursa milletvekilleri Yenişehir ilçesine çıkarma yaptı.

Ak Parti’Den Yenişehir’E Teşekkür Ziyareti
Milletvekilleri Bedrettin Yıldırım ve Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, AK Parti Bursa milletvekili adaylarından Ayşe Hacıoğlu, Saadettin Cangül, Cafer Yıldız, Bursa Yenişehir’e teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti lokaline gelen milletvekili ve adaylarını, Yenişehir İlçe Başkanı Nazif Tuna, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ve partililer karşıladı. Tuna, “Misafirlerimiz hoş geldiler, sefalar getirdiler” diyerek konuşmasına başladı. Seçim döneminde Yenişehir’in iyi bir başarı elde ettiğini, bu yüzden Yenişehir’e teşekkür ziyareti için geldiklerini belirtti. Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, güzel bir parlamentonun kurulduğunu belirterek, “Parlamentomuz kuruldu. Kimi vekil yemin etti, kimisi etmedi. Ama şimdi hizmet zamanıdır. Vatandaşımız verdiği oylar hizmet olarak onlara geri dönecektir” dedi.

AK Parti Bursa milletvekili adayları da kısa kısa konuşmalar yaptı. Seçim döneminde çalışan herkese teşekkür eden adaylar, “Seçilmesek de millete, hizmet etmeye devam edeceğiz” ortak mesajını verdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Yenişehir’in tarım başta olmak üzere birçok konuda umut vaat ettiğini ifade etti. Çiftçilerin, alternatif ürünlere yöneltilmesi gerektiğinin altını çizen Yıldırım, “Çiftçimize ne para kazandırıyorsa, ona teşvik etmeliyiz” dedi. Üretimi yapanla, planlamayı yapanların her zaman içli dışlı olarak, daha sağlıklı işler yapacağına inandığını belirten Yıldırım, her sektörün temsilcisi ile fikir alışverişi yapacaklarını söyledi.

Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ise, birlikte çok çalışarak, bu seçimden galibiyet ile ayrıldıklarını, birlik ve beraberlikten kuvvet bulan bir teşkilat olduklarını ifade etti. Bu seçim döneminde çok büyük fedakarlıklara şahit olduğunu dile getiren Şerbetçioğlu, “Maddi, manevi destek olan herkese teşekkürler. Allah’ımıza sonsuz şükürler ediyoruz” dedi.

Ankara’daki makamın halka ait olduğunu, halkın her türlü dertlerini dinleyip, çözüm üretmek için çalışacaklarını söyleyen Şerbetçioğlu, “Tekrar tekrar tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: İHA