Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Mersin’de FEM ve Anafen Dershaneleri LYS ve SBS sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi
Mersin’de FEM ve Anafen Dershaneleri LYS ve SBS sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

FEM Dershanesinin Yenişehir Şubesindeki törende konuşan Genel Müdür Ali Onaylı, 26 yıldır eğitim öğretim faaliyetlerini devam ettiren dershanelerinin 2011 yılında da büyük başarı elde ettiğini belirtti. Onaylı 17 Şube ile hizmet verdikleri Mersin’de 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında merkez Toroslar ilçesinde de şube açacakları müjdesini verdi.

2011 yılında 8’nci sınıf SBS’de Türkiye’de yüzlerce şampiyon çıkaran ANAFEN Dershanelerinin Mersin’de de 16 Türkiye şampiyonu çıkardığı bilgisini veren Onaylı, OYP Mersin birincisi olan Sema Akhan’ın da dershanelerinin öğrencisi olduğunu kaydetti. Şampiyonların dershanesi sloganı ile eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Fem Dershanelerinin ise 2011 LYS’de 3 Türkiye şampiyonu çıkardığını anlatan Onaylı, aynı sonuçlara göre ise FEM Dershanesi 3 puan türünde Mersin birincisi çıkarmıştır” dedi.

2011 SBS yerleştirmelerini göre, 132 öğrencilerinin Fen Liselerini, 968 öğrencilerinin Anadolu Öğretmen ve Anadolu Liselerini, bin 58 öğrencilerinin ise diğer liselere yerleştiğini anlatan Onaylı öğrencileri yetiştiren öğretmenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 2011 LYS Mersin birincileri olan Ali İhsan Taş, Onur Şahin Cırık, Mustafa Raşit Boyraz ile OYP Mersin birincisi olan Sema Akhan dizüstü bilgisayarla,

8’nci sınıf SBS’de 500 tam puan alan 16 öğrenci ise çeyrek altınla ödüllendirildi.